Hallå! Vi kör ett nytt koncept! 

Nedan ser du VINTER-MENYN. Den är utformad så att rätterna är i ca ½ strl. Man bör äta 2-3 st beroende på vilken rätt man tar och om man vill ha förrätt.

Väldigt mycket information får man av oss på plats. T ex mer om rätternas innehåll, historia och tanke. Vi kommer använda mycket närproducerat och även hemodlat när säsongen tar vid. Allt kött är närproducerat och svenskt.

Det kommer bli mer än en måltid. En upplevelse!

Meny

  • Brödservering

    55:-

    Focaccia, fröknäcke och hemkärnat smör.
  • Rencarpaccio

    115:-

    Philadelphiakräm, lök, fänkål, hasselnötter och jordärtskockschips.
  • Våfflor

    x1 55:-, x2 105:-, x3 135:-

    ALT. 1: Löjrom, gräddfil, rödlök och chips. ALT. 2: Lax, äpple, fänkål, cidersenap och gurka. ALT. 3: Brieost, päron, rotselleri, solroskärnor och ättikshonung.
  • Asiatisk råbiff, hel/halv

    185:-/105:-

    Nötkött från Gröna hagar, ingefära, soja, vårlök, koriander, morot, chili, shiitake, sesamfrön och dressing.
  • Asiatisk nudelsallad

    125:-

    Nudlar, sojabönor, koriander, shiitake, morot, cashewnötter, chili, ingefära och dressing.
  • Halstrad rimmad lax

    135:-

    Pepparrot, gurka, äpple, dill och gräddfil.
  • Entrecote från Gröna hagar

    180:-

    Potatispuré, rödvinssås, morot och chips.
  • Bakad torsk

    150:-

    Potatispuré, champagnesås, löjrom, grönkål och lök.
  • Rotselleri x5

    135:-

    Variation på rotselleri, lök, nötter och getost.

Dessert

  • Höglass

    105 kr

    Puffat ris, havtornsmaräng, honung och vit choklad.
  • Chokladkaka

    85 kr

    Saltkola, vaniljglass och valnötter.
  • Havtornssorbet

    95 kr

    Chokladjord, maräng och örter.